Forestia

 • 1ère position

  Avontuur op grote hoogte

  Forestia is een dierenpark met meer dan 300 dieren van ruim 30 verschillende diersoorten. Maar Forestia is meer dan dat: het is ook een groot avonturenpark met 10 routes tussen de bomen, meer dan 100 obstakels en een enorme tokkelbaan van 120 meter! Forestia is een plek waar u er helemaal tussenuit bent!

  Activiteiten: voeren van de wolven, avond « burlen van de herten », minitentoonstellingen, quiz, enz. En natuurlijk de Forest’bar, een nieuw restaurant-bar midden in het bos. De ideale plek om tot rust te komen of om een seminar, een productdemonstratie of een eindejaarsdiner te organiseren. Binnenkort: de « Forest’lodge », bijzondere accommodaties midden in het bos !

  SLUITEN
  De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
  Mijn Gegevens
  Mijn aanvraag
  Type evenement
  Accommodatie
  Activiteit
  Huur van de Zaal
  Andere gewenste prestatie(s)
  Beschikbaarheid voor contactopname
  Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
  Bevestig je verzoek aub :
  Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
  Personalia's
  Forestia
  1 Rue du Parc
  4910
  Theux