VivaCook

 • 1ère position

  Beleef een gezellige, culinaire ervaring onder collega's

  Wilt u tussen uw vergaderingen door even heerlijk ontspannen of gewoon een gezellig ontspannen moment met uw team beleven? Ga dan voor Vivacook!

  "Team Cooking", aangeboden door Vivacook, biedt u de mogelijkheid, via diverse activiteiten en culinaire belevingen, synergiën te ontwikkelen, teamgeest en wedijver te versterken en dynamiek, creativiteit en teamgeest te stimuleren. Deze dag wordt volledig voor u verzorgd in het hartje van de provincie Luik.

  Sinds 1 mei kunnen de chef-koks, met de beschikking over een gloednieuwe kookruimte van 160 m², “Team cooking” aanbieden voor maximaal 40 personen. Dé kans om uw kook- en banketbakkersvaardigheden te perfectioneren.

  Niet alleen wordt u een èchte professional in de keuken, maar het beleven van deze culinaire ervaring met collega's, waar de focus op gastronomie en plezier ligt, draagt bij aan de teamvorming.

  Er zijn diverse arrangementen mogelijk zoals "Défis Top Chef", banketbakkersgerechten, chocoladecursussen of wijnproeverijen.

  Verder kan deze activiteit opgeluisterd worden met een wijnproeverij, een rondleiding door de streek, een wandeling, een quad- of fietstocht, enz.

  U ziet het, u wordt ècht helemaal "in de watten gelegd"!

  SLUITEN
  De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
  Mijn Gegevens
  Mijn aanvraag
  Type evenement
  Accommodatie
  Activiteit
  Huur van de Zaal
  Andere gewenste prestatie(s)
  Beschikbaarheid voor contactopname
  Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
  Bevestig je verzoek aub :
  Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
  Personalia's
  VivaCook
  27 Moulin du Ruy
  4987
  Stoumont