Publié le maandag 07 december 2020 à 10h15

Vivacook

  • Vivacook
Doe mee met ‘Team Cooking online’ een van de leukste activiteiten met collega's
Stoumont

Bent u kookfan en op zoek naar een originele en ludieke activiteit voor uw medewerkers?  Kies dan voor deze formule waarmee u twee activiteiten kunt combineren: samen thuis koken en team building. ‘Team Cooking online’ vindt plaats via Zoom onder leiding van de chefkok van de dag voor het uitvoeren van de receptuur. 

Volg de chef stap voor stap bij het uitvoeren van het recept met als resultaat een ‘Top Chef’ waardig gerecht! En dit alles in een aangename, sociale en ontspannen sfeer. De activiteit duurt ongeveer 1.30 uur, het aantal deelnemers is minimaal 10 en maximaal 100 personen, terwijl de datum en het tijdstip nader te bepalen zijn. Deze leuke activiteit is te reserveren tegen een schappelijke prijs van € 54,45 inclusief btw en de levering van de ingrediënten kost € 7 inclusief btw per persoon. De ingrediënten worden aan huis geleverd bij iedere deelnemer woonachtig in de provincie Luik

Om alvast in de stemming te komen kunt u hier enkele suggesties bekijken waaruit u een gerecht kunt kiezen voor de hele groep: 

  • Gebakken rundvlees in Sichuan stijl met roergebakken rijst;
  • Sushi;
  • Verse visfilet met pesto rosso, risotto met zongedroogde tomaten en chorizo;
  • Ballotine van gevogelte met groenten van het seizoen en zoete aardappelpuree;
  • Kwartel gevuld met champignons vergezeld van geglaceerde groenten.
meer