Publié le maandag 25 april 2022 à 09h37

UNL Club House

  • UNL Club House
Organiseer uw bedrijfsfeest aan de oever van de Maas
Luik
Bent u op zoek naar een gezellige locatie met uniek uitzicht op de Luikse Maas voor uw zakendiners of evenementen? Kies dan voor UNL Club House, tevens de thuisbasis van de Luikse roeivereniging, dat getuigt van een lange historie en gelegen is op een fantastische locatie midden in het Parc de la Boverie!
 
Als twee doorslaggevende argumenten voor deze locatie noemen we de gezellige ambiance en het enorme terras dat een bijzonder mooi uitzicht biedt op de oevers van de Vurige Stede!
 
Wat de keuken betreft, bestaat het aanbod uit klassieke brasserie-gerechten die passen bij de gemoedelijke sfeer van de locatie. Van de à la carte gerechten willen we graag de voortreffelijke filet américain of de boulets ‘signature’ à la Rochefort 10 noemen. Met de vele activiteiten die op korte afstand van de Club mogelijk zijn (activiteiten in het Parc de la Boverie, roeien bij de Club de l'Union nautique of een bezoek aan de tentoonstellingen van het Musée de la Boverie) is het mogelijk een gevarieerd dagvullend programma op te zetten voor uw klanten of uw collega's!
meer