The Square Liège

 • 1ère position
 • 909336436 © GettyImages
 • The_Square-80 © Thomas Ravanelli
 • The_Square-87 © Thomas Ravanelli
 • The_Square-148 © Thomas Ravanelli
 • The_Square-194-2 © Thomas Ravanelli
 • The_Square-6 © Thomas Ravanelli
 • The_Square-9 © Thomas Ravanelli
 • The_Square-31 © Thomas Ravanelli
 • The_Square-75 © Thomas Ravanelli
 • The_Square-315 © Thomas Ravanelli
909336436 © GettyImagesThe_Square-80 © Thomas RavanelliThe_Square-87 © Thomas RavanelliThe_Square-148 © Thomas RavanelliThe_Square-194-2 © Thomas RavanelliThe_Square-6 © Thomas RavanelliThe_Square-9 © Thomas RavanelliThe_Square-31 © Thomas RavanelliThe_Square-75 © Thomas RavanelliThe_Square-315 © Thomas Ravanelli

Test onalledaagse activiteiten met uw collega’s in het centrum van Luik

Op zoek naar nieuwe activiteiten met collega's? Er even helemaal tussenuit gaan? Dan bent u op de juiste plaats bij The Square, hèt uitgaanscentrum in het hartje van Luik!

Deze volledig nieuwe en originele ruimte is de perfecte plek voor uw teambuilding, incentives en teammeetings. Twee zalen bieden twee totaal verschillende soorten activiteiten in twee wel zeer aparte sferen!

In de eerste zaal’ kan men "goolfy" beoefenen, binnenshuis minigolf. U gaat het donker in en probeert het 18-holes parcours af te maken in een minimum aantal slagen. Stapje voor stapje gaat u verder met ballen, putters en 3D fluorescerende lampen

In het kader van uw teambuilding stellen we u verschillende formules voor.

De tweede zaal is een « Virtual Room ». Hier neemt u plaats in een speciale, voor dit doel ontworpen ruimte. Als u eenmaal uw virtual reality headset op heeft, ontmoet u uw collega's in de verschillende periodes die het spel samenstellen, terwijl u samen de raadsels oplost. U doet staand mee en mag zich verplaatsen, voorwerpen manipuleren en op die manier samenwerken met uw teamleden.

Hier moet u wel vindingrijk, flexibel en team georiënteerd zijn om informatie en andere aanwijzingen uit te wisselen onder uw teamgenoten, zodat u de uitdagingen aan kunt gaan.

Verder is er in "The Square" ook een zaal van 80 m² met een capaciteit van 60 personen die perfect is voor het organiseren van uw vergaderingen en seminars. De zaal is uitgerust met Wi-Fi, stopcontacten, een led scherm, een whiteboard en een RJ45-aansluiting.

Voor een hapje of een drankje is er op aanvraag eveneens een cateringservice zoals "walking-dinner" mogelijk, bestaande uit wraps, verrassingsmandjes, salades en hapjes. Parkeergelegenheid in de nabijheid.

SLUITEN
De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
Type evenement
Accommodatie
Activiteit
Huur van de Zaal
Andere gewenste prestatie(s)
Beschikbaarheid voor contactopname
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
Bevestig je verzoek aub :
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Gegevens
The Square Liège
136 Boulevard de la Sauvenière
4000
Liège

Kaart