Taste of Liège

 • 1ère position

  Taste of Liège is een uniek food-tour concept waarvoor bedrijven kunnen kiezen als teambuildingsactiviteit. De tour bestaat uit een wandeling met gids en is een combinatie van proeverijen, geschiedkundige anekdoten en natuurlijk gezellige momenten.

  Op enkele uren tijd kunt u Luik zo op een andere manier ontdekken en de authentieke sfeer opsnuiven van de vurige stede. 

  Deze culinaire wandelingen zijn volledig personaliseerbaar en op maat van uw behoeften zodat het een onvergetelijke ervaring wordt!

  SLUITEN
  De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
  Mijn Gegevens
  Mijn aanvraag
  Type evenement
  Accommodatie
  Activiteit
  Huur van de Zaal
  Andere gewenste prestatie(s)
  Beschikbaarheid voor contactopname
  Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
  Bevestig je verzoek aub :
  Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
  Personalia's
  Taste of Liège
  Boulevard d'Avroy
  4000
  Liège