Safaripark Monde Sauvage & Grotten van Remouchamps

  • Monde Sauvage Safari - Aywaille - Animaux
  • Monde Sauvage Safari - Aywaille - Restaurant
  • Monde Sauvage Safari - Aywaille - Terrasse
  • Monde Sauvage Safari - Aywaille - Barques grottes
  • Monde Sauvage Safari - Aywaille - Entrée grottes
  • Monde Sauvage Safari - Aywaille - Animaux
  • Monde Sauvage Safari - Aywaille - Animaux
  • Monde Sauvage Safari - Aywaille - Animaux
  • Monde Sauvage Safari - Aywaille - Petit train
Monde Sauvage Safari - Aywaille - AnimauxMonde Sauvage Safari - Aywaille - RestaurantMonde Sauvage Safari - Aywaille - TerrasseMonde Sauvage Safari - Aywaille - Barques grottesMonde Sauvage Safari - Aywaille - Entrée grottesMonde Sauvage Safari - Aywaille - AnimauxMonde Sauvage Safari - Aywaille - AnimauxMonde Sauvage Safari - Aywaille - AnimauxMonde Sauvage Safari - Aywaille - Petit train

Safaripark Monde Sauvage:

In het treintje of met de wagen beleeft u een echte Afrikaanse safari met giraffen, olifanten, nijlpaarden, neushoorns, zebra’s en nog vele andere dieren die midden in de natuur in semivrijheid leven. Ontdek de Zuid- Amerikaanse zone, de volières, de koepel, de panters en de beren, het Noord-Amerikaanse woud, het apen- en maki-eiland, het uilenbos en nog veel meer. Breng zeker ook een bezoek aan de grote roofdieren, zoals de tijgers en de beren. Niet te missen zijn de shows met papegaaien, zeeleeuwen en roofvogels. Of maak een wandeling op de rug van een dromedaris. Ook kunt u lunchen met de giraffen!

Grotten van Remouchamps:

Het bezoek aan dit prachtige wonder van de natuur dat in de loop der eeuwen is uitgehouwen, begint met een wandeling van ruim een kilometer door een magisch decor. In dit doolhof van onderaardse tunnels wandelt u eerst langs stalagmieten en stalactieten. Daarna komt u in de eerste zaal die 8000 jaar geleden werd bewoond door jagers uit het paleolithicum. De wandeling brengt u vervolgens via de oude ondergelopen gangen van Rubicon (ondergrondse rivier) naar de grote zaal van de kathedraal. Het bezoek wordt dan per boot voortgezet, waarna u de langste ondergrondse bootvaart ter wereld maakt! Terwijl u geniet van dit fabelachtige schouwspel, vertelt de gids uitgebreid over dit wonder van de natuur.

Het is mogelijk om in het observatorium te lunchen tussen de giraffen, die u samen met een verzorger mag voeren. Alle zalen liggen in het park, behalve de ’1912’ (vlak bij de Grotten van Remouchamps). U wandelt dus te midden van meer dan 1000 dieren! Ook kunt u deelnemen aan een echte Afrikaanse safari! Uniek in België!

SLUITEN
De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
Type evenement
Accommodatie
Activiteit
Huur van de Zaal
Andere gewenste prestatie(s)
Beschikbaarheid voor contactopname
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
Bevestig je verzoek aub :
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Personalia's
Safaripark Monde Sauvage & Grotten van Remouchamps
3 Fange de Deigné
4920
Aywaille
Telefoon : +3243609070