Peugeot Driving Academy

 • 1ère position

  Wordt een topchauffeur!

  Geef een tikje plezier en verantwoordingszin aan uw evenementen met Peugeot Driving Academy! Er zijn diverse formules, die ofwel op veiligheidsopleidingen gericht zijn met specifieke modules, ofwel eerder "incentives" georiënteerd zijn, waarbij de focus meer op ‘fun’ en amusement ligt.

  Tijdens deze stage worden diverse veiligheidsmodules gecombineerd met technieken die u iedere dag op de weg van pas zullen zijn en beleeft u een aangenaam moment in een leuke, ontspannen sfeer. De activiteiten vinden plaats op een compleet uitgeruste, beveiligde privé piste, vlakbij het circuit Spa-Francorchamps.

  Voor nog meer ‘plezier’ zijn er voor bedrijven die dat wensen nog andere opties, zoals een sportwagen besturen of om in samenwerking met het circuit en karting van Spa-Francorchamps, de uitdaging van een chrono parcours aangaan!

  Als u niet direct de baan op wil na zo'n leuke dag, dan kan Peugeot Driving Academy compleet uitgeruste gîtes voor u verzorgen met een capaciteit van 20 tot 25 personen in de omstreken van Francorchamps.

  Indrukwekkend! De Peugeot Driving Academy heeft een tevredenheidsniveau van bijna 97%!

  SLUITEN
  De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
  Mijn Gegevens
  Mijn aanvraag
  Type evenement
  Accommodatie
  Activiteit
  Huur van de Zaal
  Andere gewenste prestatie(s)
  Beschikbaarheid voor contactopname
  Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
  Bevestig je verzoek aub :
  Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
  Personalia's
  Peugeot Driving Academy
  254 Boulevard d'Avroy
  4000
  Liège