Peugeot Driving Academy

  • 1ère position
  • PEUGEOT_Driving_Academy_(5) - ©PEUGEOT Driving Academy
  • PEUGEOT_Driving_Academy_(1) - ©PEUGEOT Driving Academy
  • PEUGEOT_Driving_Academy_(2) - ©PEUGEOT Driving Academy
  • PEUGEOT_Driving_Academy_(3) - ©RACB
  • PEUGEOT_Driving_Academy_(4) - ©RACB
  • PEUGEOT_Driving_Academy_(6) - ©PEUGEOT Driving Academy
  • PEUGEOT_Driving_Academy_(7) - ©RACB
  • PEUGEOT_Driving_Academy_(8) - ©PEUGEOT Driving Academy
PEUGEOT_Driving_Academy_(5) - ©PEUGEOT Driving AcademyPEUGEOT_Driving_Academy_(1) - ©PEUGEOT Driving AcademyPEUGEOT_Driving_Academy_(2) - ©PEUGEOT Driving AcademyPEUGEOT_Driving_Academy_(3) - ©RACBPEUGEOT_Driving_Academy_(4) - ©RACBPEUGEOT_Driving_Academy_(6) - ©PEUGEOT Driving AcademyPEUGEOT_Driving_Academy_(7) - ©RACBPEUGEOT_Driving_Academy_(8) - ©PEUGEOT Driving Academy

Wordt een topchauffeur!

Geef uw evenementen een ludiek en responsabiliserend tintje met de Peugeot Driving Academy. Er worden verschillende formules aangeboden. Zo kan het accent liggen op veiligheidsopleiding, met specifieke modules, of op rijplezier, waarbij de nadruk meer op plezier en amusement ligt.

Tijdens deze stage worden diverse veiligheidsmodules gecombineerd met technieken die u iedere dag op de weg van pas zullen zijn en beleeft u een aangenaam moment in een leuke, ontspannen sfeer. De activiteiten vinden plaats op een compleet uitgeruste, beveiligde privé piste, vlakbij het circuit Spa-Francorchamps.

Voor nog meer ‘plezier' zijn er voor bedrijven die dat wensen nog andere opties, zoals een sportwagen besturen of om in samenwerking met het circuit en karting van Spa-Francorchamps, de uitdaging van een chrono parcours aangaan!

Als u niet direct de baan op wil na zo'n leuke dag, dan kan Peugeot Driving Academy compleet uitgeruste gîtes voor u verzorgen met een capaciteit van 20 tot 25 personen in de omstreken van Francorchamps.

Indrukwekkend! De Peugeot Driving Academy heeft een tevredenheidsniveau van bijna 97%!

SLUITEN
De velden met sterretje (*) dienen verplicht te worden ingevuld.
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
Type evenement
Accommodatie
Activiteit
Huur van de Zaal
Andere gewenste prestatie(s)
Beschikbaarheid voor contactopname
Uw gegevens worden verzameld in het kader van de precontractuele maatregelen met betrekking tot het opstellen en toesturen van offertes. Deze gegevens kunnen worden doorgegeven aan de toeristische dienstverleners en/of evenementenbureaus waarop de aanvraag betrekking heeft. Deze gegevens zullen tot maximaal een jaar na ontvangst van uw aanvraag worden bewaard.
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra (Newsletters) diensten :
Door een of meer vakjes hierboven aan te kruisen, stemt u erin toe dat uw persoonsgegevens ook worden verwerkt door de Toeristische Federatie van de Provincie Luik (Fédération du Tourisme de la Province de Liège - FTPL) voor het per e-mail toezenden van de gevraagde newsletters. Deze gegevens zullen niet worden doorgegeven aan derden en zullen worden bewaard zolang de FTPL toeristische informatie wil blijven verstrekken. 

Uw gegevens zullen worden opgeslagen in een beveiligd softwareprogramma dat uitsluitend toegankelijk is voor de medewerkers van de FTPL werkzaam op de afdelingen ‘Web’ en het commerciële team, dat zich bezighoudt met de offertes op het gebied van zakelijk toerisme (Convention Bureau Liège-Spa Businessland) door middel van een login en een persoonlijk wachtwoord.

U heeft te allen tijde het recht op inzage, correctie, verwijdering, beperking van de verwerking, portabiliteit, verzet en verhaal met betrekking tot uw persoonsgegevens. Deze rechten kunnen worden uitgeoefend door een brief te sturen naar de webservice van de FTPL: Place de la République française 1, 4000 Luik OF per e-mail naar het volgende adres: ftpl.administration@provincedeliege.be.
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Gegevens
Peugeot Driving Academy
Boulevard d’Avroy 254/1
4000
LIÈGE

Kaart