Publié le dinsdag 17 september 2019 à 10h25

Pentahotel Liège

  • Pentahotel Liège
Organiseer uw seminars in een milieubewust hotel
Het Pentahotel Luik, een viersterrenhotel met 105 onlangs gerenoveerde kamers en een moderne en functionele seminarieruimte, sluit aan bij de huidige trend van ecologische- en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Zo stelt het hotel zijn personeel en gasten regelmatig voor om de meest kansarmen te helpen zonder te vergeten lokale talenten te motiveren zodat deze hun passie, kennis en knowhow delen.

Als u ook uw bijdrage wilt leveren aan deze maatschappelijke acties en een helpende hand nodig heeft, neem dan contact op met het Pentahotel. Trouwens, als u daar een seminar organiseert, draagt u bij aan de herontwikkeling van de natuur door het planten van een boom voor elke deelnemer.

En nog steeds met het oog op natuurbescherming en ecologie, met op de eerste plaat uiteraard een uitstekende dienstverlening aan de gasten, biedt het hotel een ruim aanbod van honingproducten, waarbij een bijzondere zorg wordt gedragen voor het welzijn van de bijen.

Maak gebruik van 1 van deze 6 specifieke "HIVE"-voordelen die direct in verband staan met honing voor elke boeking van een seminar (groep van minstens 10 personen) tot 31 december 2019. Gebruik de reserveringscode: #PentaHiveIsAlive
 
Hieronder de 6 bijzondere "HIVE"-voordelen:
1. Diverse koud geperste sappen, geserveerd met een keuze van mini parfait honing granola, chia zaadpudding of zuurdesem mini-toastjes met avocado.
2. Bij aankomst kaneel en honingbroodjes met citroen ijsthee
3. Ben & Jerry's "Honey I'm home", ijsbekertjes om 's middags samen te delen.
4. Nectarreep met "Bees’ cocktail", voor na de vergadering
5. “Tony’s Chocolonely” Chocolade, 100% fair trade
6. #Pentagives - Voor elke geboekte persoon, plant Penta een boom via het One Tree Planted onetreeplanted.org platform.
meer