Paintball Sniper Zone

 • 1ère position

  Sniper Zone is al meer dan 12 jaar actief in de wereld van paintball en actieve recreatie, en is zo gespecialiseerd geraakt in het organiseren van bedrijfsdagen.

  In een niet-alledaagse omgeving bieden wij u originele paintball activiteiten aan. Deze kunnen naar believen worden gecombineerd met andere animatie.

  In ons mooie bos bieden wij u catering op maat aan; van sandwiches tot barbecues, alles is mogelijk!

  Ook is het mogelijk om het volledige park af te huren voor een evenement waarvan u de omvang zelf kiest!

  Ons motto is 100% FUN, 100% ADRENALINE, 100% SECURITY! Wij beloven u een gloednieuwe belevenis en een 100% geslaagde dag.

  Onze formules voor traditionele en soft paintball zijn inclusief veiligheidsuitrusting, geweer, kogels, toegang tot onze terreinen en begeleiding door een gekwalificeerde instructeur.

  Onze paintball formules kunnen ook worden gecombineerd met andere activiteiten, zoals recreatieschooting op een parcours, mountainbiken, elektrische autopeds, archery tag...

  Er zijn ook nog andere activiteiten mogelijk naargelang uw wensen.

  SLUITEN
  De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
  Mijn Gegevens
  Mijn aanvraag
  Type evenement
  Accommodatie
  Activiteit
  Huur van de Zaal
  Andere gewenste prestatie(s)
  Beschikbaarheid voor contactopname
  Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
  Bevestig je verzoek aub :
  Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
  Personalia's
  Paintball Sniper Zone
  Route du Barrage
  4960
  Malmedy