Onze service Liège-Spa BusinessLand

Denk aan het Conventiebureau Liège-Spa Businessland voor de organisatie van uw seminars, meetings, feesten, borrels, incentives of teambuilding.

De provincie Luik beschikt over talloze mogelijkheden op het vlak van zakelijk toerisme. Schakel gerust onze hulp in. Het Conventiebureau Liège-Spa BusinessLand staat voor u klaar! Het conventiebureau is een onmisbare partner voor de organisatie van uw evenementen. Wij geven u graag advies, maar kunnen ook een ondersteuning op maat of naar gelang uw voorkeur een volledig pakket voorstellen.

Als u kiest voor deze begeleiding profiteert u van een uniek aanspreekpunt en uitgebreide expertise. Zo weet u zeker dat de locatie en voorzieningen worden geselecteerd die aansluiten op uw wensen. Dit is een efficiënte hulp en zorgt voor aanzienlijke tijdwinst... en het is helemaal gratis.


UW VOORDELEN:

  • Begeleiding op maat
  • Deskundige en ervaren professionals, specialisten van hun streek 
  • Gratis dienstverlening 
  • Tijdwinst 

Contact

Candice Michot
Candice MICHOT
Projectmanager
1, place de la République française, 4000 Luik
Tel. +32 (0)4/279.50.89
 
Mélanie Witon
Mélanie WITON
Vertegenwoordiger - Afdeling Incoming
1, place de la République française, 4000 Luik
Tel. +32 (0)4/279.50.90
De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
Mijn aanvraag
Mijn Gegevens
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
Bevestig je verzoek aub :
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.