Naxhelet Golf Club

 • 1ère position

  Een echte kleine parel, gelegen in een groene omgeving en op slechts 20 minuten van Namen en Luik. Deze plek die golf, business en ontspanning verenigt, zal u zeker weten te bekoren.

  Dit modern complex werd op een bijzondere manier ingericht in het oude hoevekasteel van Naxhelet.

  Het golfterrein met 30 holes werd ontworpen door de beroemde Engelse architect Martin Hawtree. Het bevat een golfbaan met 18 holes over een afstand van 6344 meter, een pitch and putt met 9 holes en een lesbaan met 3 holes van de Naxhelet Golf Academy. Wat uw niveau ook is, u vindt er altijd de ideale infrastructuur.

  U kunt er echter meer doen dan golfen alleen. Zo zijn er ook ruimten van in totaal 300 m² waar u vergaderingen en seminars kunt organiseren. Deze omvatten een “Meeting Room”, een moduleerbare zaal en een “Conference Room” die respectievelijk 14, 50 en 200 personen kunnen ontvangen. De drie vergaderzalen beschikken over hoogtechnologische voorzieningen en bieden een ultiem comfort.

  Op het complex vindt u ook nog een hotel met 35 kamers, een wellnessruimte en een chic restaurant dat u laat genieten van haar overheerlijke en inventieve keuken.

  In de Naxhelet Golf Club kunt u dus uw evenement op maat samenstellen door de verschillende aangeboden diensten te combineren. Het team staat altijd voor u klaar zodat uw planning perfect verloopt en ze helpen u bij het organiseren van uw golf teambuilding, culinaire of sportieve activiteit naargelang uw behoeften.

  SLUITEN
  De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
  Mijn Gegevens
  Mijn aanvraag
  Type evenement
  Accommodatie
  Activiteit
  Huur van de Zaal
  Andere gewenste prestatie(s)
  Beschikbaarheid voor contactopname
  Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
  Bevestig je verzoek aub :
  Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
  Personalia's
  Naxhelet Golf Club
  1 Rue Naxhelet
  4520
  Wanze