Publié le dinsdag 15 september 2020 à 14h03

Museum voor het Vervoer

  • Escape Room in het Museum voor het Openbaar Vervoer van Wallonië
Bevrijd uw voertuig uit de gangen der tijd!
Luik
Ga de uitdaging samen met uw collega's aan in deze bijzondere escape game van het Museum voor het Openbaar Vervoer van Wallonië! In tegenstelling tot andere soortgelijke escape games waar u zelf in een kamer opgesloten zit, is het hier uw voertuig-pion dat vastzit op een gigantisch speelbord.

Om uw voertuig vooruit te helpen moet u door het museum navigeren, dat is omgevormd tot een grote avonturenspeeltuin, en verschillende puzzels oplossen. U moet de missie binnen de gegeven tijd zien te voltooien.

U kunt kiezen uit verschillende formules. Zo heeft u de mogelijkheid om uitsluitend deel te nemen aan de escape game of u kunt dit avontuur combineren met een bezoek aan het museum. U kunt er ook voor kiezen om een welkomstdrankje aan te bieden, of een maaltijd na de activiteit met een kleine catering (een dienblad met broodjes smos, een assortiment wraps en belegde opengesneden broodjes of koude schotels met kaas of vleeswaren).

Naast deze activiteiten die die de band van uw team sterker zullen maken, biedt het landgoed ook drie zalen voor uw evenementen of bijeenkomsten waar u tot 600 personen kunt ontvangen.
meer