Liège Outdoor Game

  • 1ère position
  • Liège Outdoor Game - Tablette tactile
  • Liège Outdoor Game - Kit de détective
  • Liège Outdoor Game - Esprit d'équipe
  • Liège Outdoor Game - Défi
  • Liège Outdoor Game - Énigmes à résoudre
  • Liège Outdoor Game - Résolvez les énigmes à l'aide d'une tablette
Liège Outdoor Game - Tablette tactileLiège Outdoor Game - Kit de détectiveLiège Outdoor Game - Esprit d'équipeLiège Outdoor Game - DéfiLiège Outdoor Game - Énigmes à résoudreLiège Outdoor Game - Résolvez les énigmes à l'aide d'une tablette

Beleef een unieke ervaring met uw teams

Uw missie, als je die accepteert, is het oplossen van puzzels in de straten van Luik (Historisch Centrum, Coteaux de la Citadelle, etc.) met uw teamgenoten.

Bovendien zal je de tegenpartij moeten verslaan door sneller te zijn dan zij! 

Om je te helpen in je zoektocht, zal je gewapend zijn met een detective kit inclusief een touchpad

Deze unieke ervaring met behulp van aangevulde realiteit technologie combineert verschillende soorten werelden met elementen uit het Escape Game, GPS geocaching en schattenjacht.

Je kunt dit spel gebruiken voor je teambuildingactiviteiten, bedrijfsevenementen, productplaatsingen of zelfs rekrutering en bovendien een groot aantal deelnemers op vangen, met talloze mogelijkheden voor maatwerk.

Je hebt ook de keuze tussen verschillende locaties, in het hart van de stad Luik, in een andere stad, op de site van uw bedrijf of in een seminariezaal of centrum.

Er worden al drie missies voorgesteld: 

- Operatie Mindfall: Het geheime onderzoeksbedrijf Spider Technologies heeft al 20% van de wereldbevolking besmet met een mind control virus. 

- Magisch portaal: de wereld bevrijden van de krachten van het kwaad ... 

- Einstein Onopgelost: De Mysterieuze Misdaad - Missie op maat gemaakt. 

Nieuw! Escape game online

Beleef een unieke ervaring door deel te nemen aan het Escape Game Online "Pegasus Project". Met dit spel kan je jouw teams vanuit hun verschillende kantoren of telewerkplekken laten deelnemen aan een gezamenlijk uit te voeren, immersieve enquête.

Dit online spel is gebaseerd op het thema van computerpiraterij en het zal je toelaten, om met je team in de huid van een speciale agent te kruipen en je vijand te infiltreren om de wereld te redden! Begin met een virtueel onderzoek waarbij puzzels, 3D-verkenning en websitehacking worden gecombineerd om te ontdekken wat er achter het "Pegasus Project" schuilgaat.

Je hebt maximaal 90 minuten om deze geheime missie te voltooien en het beste team te zijn. Op het programma: reflectie, deductie, onderzoek en snelheid...

Het enige wat je nodig hebt is een computer, een telefoon en genoeg materiaal om nota's te maken. Geschikt voor alle doelgroepen met een onbeperkt aantal spelers. Inschrijving wordt aangeboden tegen het aantrekkelijke tarief van 30€ BTW incl. per geregistreerd team. Wil je meedoen? Meld je aan door een offerte aan te vragen.SLUITEN
De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
Type evenement
Accommodatie
Activiteit
Huur van de Zaal
Andere gewenste prestatie(s)
Beschikbaarheid voor contactopname
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
Bevestig je verzoek aub :
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Gegevens
Liège Outdoor Game
Place du Commissaire Maigret
4000
Liège