Karting Spa-Francorchamps

 • 1ère position

  Knallers van bedrijfsevents

  Wilt u plezier en adrenaline toevoegen aan uw bedrijfsactiviteiten? Ga dan naar de startlijn van Spa-Francorchamps Karting.

  Het volledig gerenoveerde Club House heeft een capaciteit van 150 personen.

  Hier waant u zich als een piloot wanneer u door de strakke lijnen en spectaculaire bochten gaat. Het circuit van Francorchamps is het enige circuit in België dat een piste biedt van 1092m voor alle typen doelgroepen. Sinds 2017 beschikt het over een compleet nieuwe karts vloot. Op deze legendarische piste kunt u in alle veiligheid volop sensaties beleven in een gemoedelijke, ontspannen sfeer.

  Wie niet rijdt kan heerlijk ontspannen op het nieuwe terras en onder genot van een glaasje zijn collega’s door de bochten zien gaan.

  Ook is het mogelijk het karten te combineren met een andere activiteit op het circuit Spa-Francorchamps of elders in de streek om zo uw perfecte incentive te creëren.

  Voor zover het aanbod uit verschillende standaardformules bestaat (Racing, Coaching, of zelfs circuitintroducties, en eveneens meer "veiligheid"-georiënteerde trainingen op ons privécircuit, een paar honderd meter van het circuit), staat het team tot uw beschikking om een op maat gesneden formule uit te werken en u zo nog meer voldoening te kunnen geven.

  SLUITEN
  De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
  Mijn Gegevens
  Mijn aanvraag
  Type evenement
  Accommodatie
  Activiteit
  Huur van de Zaal
  Andere gewenste prestatie(s)
  Beschikbaarheid voor contactopname
  Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
  Bevestig je verzoek aub :
  Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
  Personalia's
  Karting Spa-Francorchamps
  51 Route du Circuit
  4970
  Stavelot