Karting d'Eupen

  • 1ère position
  • Karting d'Eupen - Equipe sur Podium
  • Karting d'Eupen - Karts sur fond bleu
  • Karting d'Eupen - Kart en gros plan
  • Karting d'Eupen - Kart prêt à démarrer
Karting d'Eupen - Equipe sur PodiumKarting d'Eupen - Karts sur fond bleuKarting d'Eupen - Kart en gros planKarting d'Eupen - Kart prêt à démarrer

Zou het niet leuk zijn om voor of na een vergadering of tussen twee vergaderingen in, uw collega's uit te dagen op de langste indoorkartbaan ter wereld? Met elke ronde verbetert u uw tijd en de technische inhaalmanoeuvres, zodat u op het hoogste podium eindigt. Karten is ideaal voor een teambuilding-evenement. Om te karten is namelijk competitiegeest nodig en er kunnen teams worden samengesteld, wat de samenwerking bevordert. Een leuke avond met collega's gegarandeerd. Zowel mannen als vrouwen vinden karten leuk!

U kunt kiezen uit diverse klassieke formules (Session, Fun, Spring of Grand-Prix), maar er kunnen ook teambuilding-events op maat worden gemaakt. De meeste events blijven echter bij het thema Racing: een Vespa-tocht, test met een drone, bandenwissel, kart met omgekeerde besturing, een cocktailworkshop of een exclusief bezoek aan Eupen. Alles of bijna alles is mogelijk op basis van uw wensen.

Het is ook mogelijk om een hapje bij ons te eten, oftewel à la carte in de Bar & Bistrot Pit-Stop, of een gepersonaliseerd diner indien u wenst. U kunt kiezen uit diverse menu's met traditionele, gastronomische of Italiaanse gerechten.

SLUITEN
De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
Type evenement
Accommodatie
Activiteit
Huur van de Zaal
Andere gewenste prestatie(s)
Beschikbaarheid voor contactopname
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
Bevestig je verzoek aub :
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Personalia's
Karting d'Eupen
37 Industriestrasse
4700
Eupen
loading
Route naar :
37 Industriestrasse
4700
Eupen
GPS adres
latitude : 50.63841
Lengtegraad : 6.00418