Publié le maandag 07 december 2020 à 10h16

In The Air

  • In The Air
Breng een touch of magic in uw teambuildings
Luik
Het in 2012 opgerichte In The Air dat wereldwijde bekendheid geniet om zijn innoverende ideeën, biedt u het concept ‘Teambuilding & Magic’ aan. Een unieke animatie waarin gebruik wordt gemaakt van magie als een participatieve tool waarmee op een leuke manier onderwerpen als innovatie, marketing of klantperceptie kunnen worden behandeld.

Deze zeer originele activiteit kan digitaal worden uitgevoerd en kan 45 tot 90 minuten duren. Een uitstekende gelegenheid om uw team te verrassen en ongekende talenten te ontdekken. Tevens een middel om op een andere, ludieke manier te kijken naar de magie die dagelijks wordt toegepast in de business.

Het spel wordt gespeeld via Zoom. Er worden teams gevormd die tegen elkaar strijden. Ieder team kan punten scoren door middel van magische spelletjes waarbij goocheltrucs worden aangeleerd en de onderlinge kennis wordt gecombineerd om vragen te kunnen oplossen. Het is ook mogelijk om vooraf een Mystery box mee te sturen met het materiaal, die gebruikt kan worden voor het spel om te zorgen voor nog meer interactie.
meer