Publié le dinsdag 17 september 2019 à 09h17

IDDUP ATRIUM

  • IDDUP ATRIUM
Eerste bedrijfs- en netwerkcentrum in de Haspengouw
IDDUP, het eerste Business Guest House in België, biedt bedrijven in beweging een unieke plaats met een gevarieerd aanbod: een lichte en uitstekend geconnecteerde infrastructuur, een flexibele werkruimte van 140 m² en luxe accommodaties.

Het Atrium, gelegen in Oreye tussen Luik en Brussel, is een ideale plaats om te werken, of u nu in een klein gezelschap, in opleiding, in vergadering, in werkgroep of in een conferentie call bent. Het is de perfecte plek om na te denken over groene initiatieven, workshops, teambuilding, seminars en conferenties. Daarnaast is het de ideale plek om te overnachten met twee tweepersoonskamers, een grote badkamer, een volledig uitgeruste keuken, een ontspanningsruimte, een tuin van 300 m² tuin en twee ingerichte terrassen.

Elke plek heeft zijn eigen stijl en de zowel chic als ontspannen sfeer nodigt u uit tot het aangaan van een goed gesprek, tot lezen, uitrusten of werken.

IDDUP Atrium is niet alleen maar een schitterende multifunctionele werkruimte in één van de mooiste dorpen van Haspengouw, maar het is een echte ervaring om te beleven...!
meer