Publié le dinsdag 03 november 2020 à 10h51

HollloH Luik

  • HollloH Luik
Beleef een unieke meeslepende ervaring met uw collega's of klanten!
Luik
Kom samen met uw collega's naar HollloH Luik, de laatste virtual reality aanwinst van de provincie Luik! Duik met uw team in een futuristisch universum en beleef allerlei soorten experiences in virtual reality, de één nog leuker dan de ander. Een gelegenheid om de team spirit te versterken door avonturen te beleven die de cohesie van de groep versterken en een beroep doen op de creativiteit van de deelnemers waarbij de verschillende karakters duidelijk naar voren komen.

Met bijna 1600 m² speeloppervlak, een capaciteit van maximaal 200 personen, bijna 50 helmen tegelijkertijd in gebruik en een exclusieve content, is dit nieuwe amusementscentrum toonaangevend in zijn vakgebied in België. Kies de experiences die u het meest aanspreken uit het gevarieerde aanbod.

Tussen twee partijen door of aan het eind van de dag kunt u relaxen in de interactieve ruimte, de HollloH-bar. Hier kunt u ook interactieve bijeenkomsten houden. De ruimte beschikt over een ruimte met podium voor uw voordrachten. Microfoon, geluid en lessenaar worden op verzoek ter beschikking gesteld. U kunt ook gebruik maken van een van de vergaderzalen met toebehoren of profiteren van de catering service met heerlijke hapjes en drankjes.
meer