Golf d'Henri Chapelle

 • 1ère position

  Op slechts enkele kilometers van Duitsland en Nederland liggen de golfbanen van Henri-Chapelle. Ideaal gelegen met een prachtig uitzicht op de boomgaarden van het Land van Herve en met de heuvels van de Eifel en de Ardennen op de achtergrond.

  Deze bucolische plek trekt natuurlijk golfliefhebbers aan, maar verder ook zakenmensen die de unieke omgeving graag gebruiken voor professionele doeleinden.

  Het terrein beschikt over drie banen die verspreid zijn over een honderdtal hectaren, waardoor het een van de grootste golfterreinen van België is. Voorts zijn de banen geschikt voor zowel beginnende golfers als meer ervaren golfers. De golfbanen, omzoomd door hagen, bossen, velden en fruitbomen met prachtige vergezichten, zijn op zich al een genot om naar te kijken.

  Ondernemingen vinden er alle nodige infrastructuren om er evenementen te organiseren: het elegante Club House in Engelse stijl met brasserie en terras, een gastronomisch restaurant met heerlijke streekgerechten, maar ook een conferentiezaal met 150 plaatsen en verschillende vergaderruimten.

  En vergeet niet dat het ook mogelijk is om te verblijven in een van de elf hotelkamers die het aanbod vervolledigen.

  SLUITEN
  De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
  Mijn Gegevens
  Mijn aanvraag
  Type evenement
  Accommodatie
  Activiteit
  Huur van de Zaal
  Andere gewenste prestatie(s)
  Beschikbaarheid voor contactopname
  Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
  Bevestig je verzoek aub :
  Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
  Personalia's
  Golf d'Henri Chapelle
  3 Rue du Vivier
  4841
  Welkenraedt