GetOut!

 • 1ère position

  Wie gaat de sleutel vinden om uw team er op tijd uit te krijgen ?

  Of u nu gaat om het succes van uw bedrijf te vieren, uw medewerkers een verzetje wilt geven, een groepsdynamiek wilt creëren of simpelweg een fantastische ervaring te beleven, er zijn redenen zat om deel te nemen aan het avontuur “Get Out”!

  Laat uw collega's een nieuw soort entertainment ontdekken: het Live Escape Game. 60 minuten lang staan uw zenuwen op strak gespannen en is uw enige doel vertrouwen, teamgeest en coördinatie om te kunnen ontsnappen. Wil dit lukken, moet u een zodanig hecht team vormen om er in te slagen de mysteries te ontrafelen. Hierbij is het een kwestie van samenwerking, logica, nasporing en communicatie! Lukt het jullie er op tijd uit te komen?

  Get Out biedt u diverse flexibele arrangementen

  Zo kunt u bijvoorbeeld de zalen per twee time slots afhuren voor privégebruik. Tijdens het eerste slot proberen de deelnemers in de zaal raadsels op te lossen terwijl ze tijdens de tweede time slot van een cateringservice en/of een drankservice genieten in de receptie die compleet in de stijl van Sherlock Holmes is ingericht.

  Als u het avontuur wil verlengen, dan is er ook het "zilveren" aanbod, waarmee u een debriefing krijgt vol scherpe observaties van een professionele business coach! Ook kunt u kiezen voor het "golden" aanbod dat, behalve de voordelen van de andere aanbiedingen, alle spelers een Process Communication persoonlijkheidstest laat afleggen alvorens met het spel te beginnen.

  SLUITEN
  De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
  Mijn Gegevens
  Mijn aanvraag
  Type evenement
  Accommodatie
  Activiteit
  Huur van de Zaal
  Andere gewenste prestatie(s)
  Beschikbaarheid voor contactopname
  Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
  Bevestig je verzoek aub :
  Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
  Personalia's
  GetOut!
  72 Avenue Blonden
  4000
  Liège