GetOut!

  • 1ère position
  • Get Out! - Liège - teambuilding
  • Get Out! - Liège - teambuilding
  • Get Out! - Liège - salle
  • Get Out! - Liège - salon
  • Get Out! - Liège - teambuilding
Get Out! - Liège - teambuildingGet Out! - Liège - teambuildingGet Out! - Liège - salleGet Out! - Liège - salonGet Out! - Liège - teambuilding

Vindt u de sleutel?

U bent niet alleen een detective, opgesloten in een ruimte boordevol aanwijzingen, u bent ook de sleutel tot de uitgang. Stel uw eigen team samen en probeer gezamenlijk de mysteries op te lossen. U hebt slechts 60 minuten. Bent u op tijd buiten?

Welkom bij Get Out. U hebt maar 1 opdracht: de uitgang vinden.

Tijdens de teambuilding zijn de Get Out-zalen twee tijdsblokken lang van u. Tijdens het eerste tijdsblok lossen de deelnemers de raadsels op en tijdens het tweede blok kunnen zij gebruikmaken van de cateringservice in de ontvangstruimte die in de stijl van Sherlock Holmes is ingericht.

Het is ook mogelijk om deze ervaring nog interessanter te maken. Kies dan voor de optie SMART FUN! Samen met een coach van Mentally Fit wordt er een debriefing georganiseerd waarin een professionele business coach zijn kritische observaties deelt.

Wilt u een stapje verder gaan en meer over uzelf leren? Dan is onze optie Gold iets voor u! Naast de bovengenoemde activiteiten kunnen alle deelnemers ook nog een persoonlijkheidstest van Process Communication afleggen.

SLUITEN
De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
Type evenement
Accommodatie
Activiteit
Huur van de Zaal
Andere gewenste prestatie(s)
Beschikbaarheid voor contactopname
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
Bevestig je verzoek aub :
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Personalia's
GetOut!
72 Avenue Blonden
4000
Liège
loading
Route naar :
72 Avenue Blonden
4000
Liège
GPS adres
latitude : 50.62813
Lengtegraad : 5.57154