Fort Aventure & Events

  • Fort Adventures - Chaudfontaine - Parcours
  • Fort Adventures - Chaudfontaine - Parcours
  • Fort Adventures - Chaudfontaine - Parcours
  • Fort Adventures - Chaudfontaine - Parcours
  • Fort Adventures - Chaudfontaine - Jeu clou
  • Fort Adventures - Chaudfontaine - Barriques
  • Fort Adventures - Chaudfontaine - Parcours
Fort Adventures - Chaudfontaine - ParcoursFort Adventures - Chaudfontaine - ParcoursFort Adventures - Chaudfontaine - ParcoursFort Adventures - Chaudfontaine - ParcoursFort Adventures - Chaudfontaine - Jeu clouFort Adventures - Chaudfontaine - BarriquesFort Adventures - Chaudfontaine - Parcours

Fun en avontuur, een stimulans voor uw team

Op de hoogten van Luik is er een uitzonderlijke plaats met uitzicht op de vallei van de Vesder, met tal van uitdagingen in het verschiet! Test uw teamgeest en mate van onderlinge samenhang door de raadsels op te lossen in Fort Chaudfontaine.

Zowel binnenin het fort als op de vestingmuren wordt u op de proef gesteld door tal van intellectuele, ludieke en sportieve uitdagingen. Hier is het zaak uw krachten te bundelen om deze beproevingen te doorstaan. En de enige keus hierbij is uzelf als team te overtreffen om dit spel te winnen.

Een uitgelezen gelegenheid om elkaar eens buiten de werkkring te leren kennen. Deze formule bevordert de uitwisseling tussen collega's, versterkt het teamwork en stimuleert motivatie.

Het geheel gaat natuurlijk gepaard met veel gelach, emoties, maar soms ook flink schrikken. Maar wees gerust, dankzij de instructeurs en het gebruikte materieel, is er absoluut geen risico.

Afhankelijk van het groepsniveau en het weer, worden de voorgestelde beproevingen en evenementen aangepast. Ook kan men het hele jaar door een 3 uur durende tocht indoor afleggen. En geen enkele beproeving is verplicht.

SLUITEN
De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
Type evenement
Accommodatie
Activiteit
Huur van de Zaal
Andere gewenste prestatie(s)
Beschikbaarheid voor contactopname
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
Bevestig je verzoek aub :
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Personalia's
Fort Aventure & Events
Esplanade Colonel Raymond Clobert
4050
Chaudfontaine
Telefoon : +3243610820