Publié le dinsdag 17 september 2019 à 09h47

Forestia

  • Forestia
Het avontuur hoog in de bomen!
Forestia is een omvangrijk dierenpark én avonturenpark in Wallonië dat bekend staat bij een ieder op zoek naar heftige sensaties. Forestia stelt daarnaast een groot aantal troeven tot uw beschikking door het organiseren van teambuildingactiviteiten in dit fantastische avonturenpark. Deelnemen aan Forest'Games betekent je collega’s uitdagen tijdens een inter-team challenge!

Versterk het teamverband van uw teamleden doorheen 6 avontuur evenementen die zowel fysiek als mentaal een uitdaging vormen. Jullie rivaliseren binnen in het avonturenpark, in de bomen, op de klimwanden maar ook door beproevingen op de grond. In situaties die coördinatie, samenwerking en zelfoverschrijding vereisen, zult u deze uitdagingen gezamenlijk moeten aangaan.

Deze activiteit kan in een halve dag of een hele dag worden uitgevoerd. De eerste optie behelst de 6 beproevingen waar 2 tot 6 teams van 5-8 personen 3 uur lang de strijd tegen elkaar aangaan ; de tweede optie biedt een identiek programma als dat van de halve dag, met inbegrip van een bezoek aan het dierenpark en extra toegang tot de klimmuur en/of het Avonturenpark, evenals de optie voor een eventuele lunch of diner.

Een andere formule is de Family Day. Hiermee kunt u uw medewerkers en hun families bijeenbrengen voor een onvergetelijke ervaring. Tot de mogelijkheden die Forestia bedrijven biedt, behoren de organisatie van een complete dag, inclusief maaltijden en andere, op maat afgestemde evenementen.
meer