Publié le maandag 10 mei 2021 à 15h04

Fool Game

  • Fool Game
Maak kennis met een te gek concept dat staat voor 100% plezier tijdens uw teambuildings!
Luik
Wilt u graag een geweldig moment beleven met uw collega's zodra de omstandigheden dat weer toelaten? Neem dan deze activiteit (uniek in België!) in overweging, die een combinatie is van blind test musical, gevarieerde quiz en te gekke uitdagingen.
 
Het spel wordt gespeeld in teams van 4 tot 8 personen en in modules van 30 minuten (aangezien activiteiten die voor bedrijven worden aangeboden in het algemeen 1 à 3 uur duren). Deze activiteit biedt drie activiteiten in één: De blind test musical zorgt gegarandeerd voor een hilarische sfeer met songs van alle tijden en in alle stijlen, de quizzen testen algemene of specialistische kennis maar altijd met een humoristische ondertoon en de uitdagingen doen een beroep op geheugen, snelheid en behendigheid.
 
Het concept kan volledig aan uw wensen worden aangepast. Ons uitgangspunt is het opzetten van een feestelijke en aangename activiteit met collega's. Deze activiteit staat onder controle van een verpleegkundige die toeziet op het naleven van de Covid-maatregels die van kracht zijn. De activiteit kan zowel binnen als buiten worden georganiseerd voor groepen van 20 tot meer dan 1000 personen.
meer