Fly-In

 • 1ère position

  Dè plek voor een evenement dat je van je sokken blaast!

  FLY-IN is de ideale plek om een helemaal tè gek evenement te organiseren! Dit nieuwe vrijetijdsconcept, op slechts 10 minuten van Luik, moet u beslist eens proberen. Heeft er ooit van gedroomd om een keer te vliegen? Stap in de grootste vrije val simulator ter wereld en u beleeft ongeëvenaarde sensaties bij meer dan 200 km/u!

  Op de luchthaven van Luik staat er bij FLY-INN een windtunnel met een diameter van liefst 5,2meter doorsnee en een hoogte van 15 meter. Onder leiding van professionele begeleiders ervaart u de sensaties van een parachutesprong zonder in een vliegtuig te stappen en beleeft u deze buitengewone, unieke ervaring met een snelheid van 100 km/u!

  En heftige sensaties krijgt u ook in de Big Airbag (van april tot oktober) waarbij u zich vanaf een hoogte tussen 3 tot 10 meter in de leegte kunt storten. Thrills gegarandeerd!

  Verder zijn er alle nodige faciliteiten, zoals een zaal voor 50 personen voorzien van de modernste audiovisuele apparatuur met al het nodige comfort voor het houden van uw vergaderingen.

  Onder het genot van een hapje en een drankje, klaargemaakt door de cateraar, kunt u aandachtig naar uw collega's in actie kijken.


  SLUITEN
  De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
  Mijn Gegevens
  Mijn aanvraag
  Type evenement
  Accommodatie
  Activiteit
  Huur van de Zaal
  Andere gewenste prestatie(s)
  Beschikbaarheid voor contactopname
  Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
  Bevestig je verzoek aub :
  Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
  Personalia's
  Fly-In
  8 Rue de l'Aéroport
  4460
  Grâce-Hollogne