Fly-In

  • 1ère position
  • Fly In - Grâce-Hollogne - Team
  • Fly In - Grâce-Hollogne - Team
  • Fly In - Grâce-Hollogne - Façade
  • Fly In - Grâce-Hollogne - Team
  • Fly In - Grâce-Hollogne - Team
  • Fly In - Grâce-Hollogne - Team
Fly In - Grâce-Hollogne - TeamFly In - Grâce-Hollogne - TeamFly In - Grâce-Hollogne - FaçadeFly In - Grâce-Hollogne - TeamFly In - Grâce-Hollogne - TeamFly In - Grâce-Hollogne - Team

Vlieg als een vogel!

Hebt u ook altijd al eens willen vliegen? Neem dan plaats in de grootste vrijevalsimulator ter wereld en beleef ongekende sensaties met meer dan 200 km/u! Personeelsfeest, teambuilding of incentive, Fly-In is de ideale bestemming voor uw ongewone evenementen!

Dit nieuwe recreatieconcept bestaat uit een windtunnel van 5,2 m breed en 15 m hoog. Onder begeleiding van professionele instructeurs beleeft u de spanning van een parachutesprong, zonder dat u uit een vliegtuig hoeft te springen!

Verder beschikken wij over een zaal voor 50 personen, voorzien van de nieuwste audiovisuele apparatuur, zodat u in alle comfort kunt vergaderen.

Fly-In heeft een ideale ligging vlak bij Liège Airport!

SLUITEN
De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
Type evenement
Accommodatie
Activiteit
Huur van de Zaal
Andere gewenste prestatie(s)
Beschikbaarheid voor contactopname
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
Bevestig je verzoek aub :
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Personalia's
Fly-In
8 Rue de l'Aéroport
4460
Grâce-Hollogne