Ferme des Capucines

  • 1ère position
  • Ferme des Capucines - Façade extérieure
  • Ferme des Capucines - Façade extérieure - Vue lointaine
  • Ferme des Capucines - Jardin et piscine
  • Ferme des Capucines - Piscine
  • Ferme des Capucines - Zen
  • Ferme des Capucines - Cours de cuisine
  • Ferme des Capucines - Activités de la ferme
  • Ferme des Capucines - Activités de la ferme
Ferme des Capucines - Façade extérieureFerme des Capucines - Façade extérieure - Vue lointaineFerme des Capucines - Jardin et piscineFerme des Capucines - PiscineFerme des Capucines - ZenFerme des Capucines - Cours de cuisineFerme des Capucines - Activités de la fermeFerme des Capucines - Activités de la ferme

Marc en Cynthia Vercouter, een gepassioneerd koppel, heten u van harte welkom in deze boerderij uit de 17e eeuw. Ze verwelkomen u hartelijk en bieden u een gepersonaliseerde service voor een of meerdere teambuildingsdagen.

Dit historische gebouw, dat prachtig gelegen is in het natuurpark Mehaigne-Burdinnale, werd enkele jaren geleden gerenoveerd maar heeft niets van haar charme en authenticiteit verloren.

De eigenaars hebben er een uniek concept uitgewerkt: er wordt u namelijk gevraagd om uzelf los te koppelen van de digitale wereld zodat u beter kan interageren met uzelf en met de natuur van deze landelijke en bucolische omgeving.

U heeft er de keuze uit drie verschillende formules: Onderdompeling in de natuur, Onderdompeling in de natuur & teambuilding, en Teambuilding.

Verder hebben de beheerders samen met enthousiaste vakmensen verschillende activiteiten uitgewerkt die zijn onderverdeeld in zes thema's:


·      Landleven (kooklessen, fotosessie in de open lucht, wandeling met lama's, kinderboerderij)

·      Met de handen (landelijke bloemsierkunst, macramé, cocktails mixen en proeven, borduren)

·      Nul afval (natuurlijke cosmetica maken, etc).

·      Welzijn (initiatie herborist, yoga voor de rug, mindfulness meditatie, tea party, Yoga Nidra)

·      Oude ambachten (wagenmakerij, smeden, zythologie, olieverwerking)

·      Sport (ritje met buggy of quad, paintball)

In deze idyllische omgeving, die zowel geschikt is om er te werken als te ontspannen, kan u kiezen voor een polyvalente zaal van 110 m2 die dienst kan doen als seminar- of receptiezaal, kan u verblijven in het vakantieverblijf met 5 kamers, kan u een wandeling maken in de Engelse tuin, ontspannen op het ruime terras of enkele baantjes trekken in het zwembad.

SLUITEN
De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
Type evenement
Accommodatie
Activiteit
Huur van de Zaal
Andere gewenste prestatie(s)
Beschikbaarheid voor contactopname
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
Bevestig je verzoek aub :
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Gegevens
Ferme des Capucines
73 Rue du Centre
4261
Braives