Ferme des Capucines

 • 1ère position

  Marc en Cynthia Vercouter, een gepassioneerd koppel, heten u van harte welkom in deze boerderij uit de 17e eeuw. Ze verwelkomen u hartelijk en bieden u een gepersonaliseerde service voor een of meerdere teambuildingsdagen.

  Dit historische gebouw, dat prachtig gelegen is in het natuurpark Mehaigne-Burdinnale, werd enkele jaren geleden gerenoveerd maar heeft niets van haar charme en authenticiteit verloren.

  De eigenaars hebben er een uniek concept uitgewerkt: er wordt u namelijk gevraagd om uzelf los te koppelen van de digitale wereld zodat u beter kan interageren met uzelf en met de natuur van deze landelijke en bucolische omgeving.

  U heeft er de keuze uit drie verschillende formules: Onderdompeling in de natuur, Onderdompeling in de natuur & teambuilding, en Teambuilding.

  Verder hebben de beheerders samen met enthousiaste vakmensen verschillende activiteiten uitgewerkt die zijn onderverdeeld in zes thema's:


  ·      Landleven (kooklessen, fotosessie in de open lucht, wandeling met lama's, kinderboerderij)

  ·      Met de handen (landelijke bloemsierkunst, macramé, cocktails mixen en proeven, borduren)

  ·      Nul afval (natuurlijke cosmetica maken, etc).

  ·      Welzijn (initiatie herborist, yoga voor de rug, mindfulness meditatie, tea party, Yoga Nidra)

  ·      Oude ambachten (wagenmakerij, smeden, zythologie, olieverwerking)

  ·      Sport (ritje met buggy of quad, paintball)

  In deze idyllische omgeving, die zowel geschikt is om er te werken als te ontspannen, kan u kiezen voor een polyvalente zaal van 110 m2 die dienst kan doen als seminar- of receptiezaal, kan u verblijven in het vakantieverblijf met 5 kamers, kan u een wandeling maken in de Engelse tuin, ontspannen op het ruime terras of enkele baantjes trekken in het zwembad.

  SLUITEN
  De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
  Mijn Gegevens
  Mijn aanvraag
  Type evenement
  Accommodatie
  Activiteit
  Huur van de Zaal
  Andere gewenste prestatie(s)
  Beschikbaarheid voor contactopname
  Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
  Bevestig je verzoek aub :
  Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
  Personalia's
  Ferme des Capucines
  73 Rue du Centre
  4261
  Braives