Experience Factory

  • 1ère position
  • DSC02235 ©Karting Eupen
  • 24H RACING-142 © Karting Eupen
  • P1000460 ©Karting Eupen
  • P1000503 ©Karting Eupen
DSC02235 ©Karting Eupen24H RACING-142 © Karting EupenP1000460 ©Karting EupenP1000503 ©Karting Eupen

Trotseer uw collega's op 's werelds grootste indoorcircuit ter wereld

Voor, na of tussen twee vergaderingen door, kunt u uw collega's uitdagen op de langste indoor kartbaan ter wereld! Verbeter uw rondetijden en haal in op de technische bochten van het circuit om op de eerste trede van het podium te eindigen!

Karten is de perfecte activiteit voor teambuilding: competitie, teams opzetten voor een betere samenhang, en gegarandeerd vertier onder collega’s.

Al 10 jaar geleden begon Karting in Eupen en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een wereldreferentie op het gebied. Ook zijn er diverse zalen ter beschikking voor al uw evenementen of vergaderingen.

Afgezien van de diverse klassieke arrangementen (Session, Fun, Sprint of Grand Prix), kunt u ook aan andere, op maat gesneden activiteiten denken, zoals een Vespa tour, een dronetest, banden wisselen, achteruit karten, een cocktail workshop of een exclusief bezoek van Eupen!

En om na afloop de gebeurtenissen van deze onvergetelijke dag nog even naar boven te halen, kunnen we u een heerlijke maaltijd serveren in de Bar & Bistro of als aangepaste, op maat gesneden maaltijdformule.

Karting Eupen : mogelijkheden te over! Onze hoogste prioriteit is de klanttevredenheid!

SLUITEN
De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
Type evenement
Accommodatie
Activiteit
Huur van de Zaal
Andere gewenste prestatie(s)
Beschikbaarheid voor contactopname
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
Bevestig je verzoek aub :
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Personalia's
Experience Factory
37 Industriestrasse
4700
Eupen