Publié le dinsdag 03 december 2019 à 15h34

Experience Factory

  • Experience Factory
Karting Eupen neemt een nieuwe wending en verandert van naam
Eupen
Bijna vijf jaar na de verhuizing naar een nieuw complex verandert Karting Eupen van naam, en gaat het verder onder de naam "Experience Factory".

In de afgelopen jaren is het concept aanzienlijk uitgebreid, zo maken meer dan honderd bedrijven voornamelijk gebruik van de vergaderzalen en van het restaurant zonder gebruik te maken van de kartbaan. Om aan deze specifieke groeiende vraag te voldoen en het aanbod aan te vullen en uit te breiden, zijn er een winkel, twee vergaderzalen en een gloednieuw restaurant genaamd "Monza" bijgekomen. Het accent zal echter altijd op karting blijven liggen.

Uit onze wens om u een unieke ervaring binnen hun complex te laten beleven (zowel sportief als gastronomisch), en omdat de kartbaan zich op een industrieterrein bevindt, is een nieuwe naam ontstaan: Experience Factory.

In het restaurant kunt u genieten van de authentieke Italiaanse keuken met huisgemaakte verse pasta, het menu wordt maandelijks vernieuwd.

Wilt u tijdens de eindejaarsfeesten ook graag een onvergetelijk moment doorbrengen met uw collega's of met uw klanten, kies dan voor Experience Factory!
meer