Publié le dinsdag 15 september 2020 à 14h07

Le Domaine de Bronromme

  • Le Domaine de Bronromme - Theux
Beleef een unieke ervaring midden in de natuur
Theux
Reserveer le Domaine de Bronromme voor uw vergaderingen en seminars! Het landgoed ligt aan de poort van de Ardennen en profiteert van een ideale geografische ligging in het hart van de natuur. U kunt er genieten van een adembenemend uitzicht, de heerlijke zuivere lucht en de gemoedelijke landelijke omgeving.

Het domein biedt u met zijn terras, de binnenplaats en de tuin aan de achterzijde van het gebouw een uitzonderlijke buitenomgeving. Het interieur met zijn verfijnde en warme ruimte beschikt over de perfecte richting voor de organisatie van uw bedrijfsevenementen.

Het landgoed beschikt over twee grote zalen met tafels, stoelen, statafels en een bar en biedt gratis wifi. Verder heeft u er de beschikking over audioapparatuur, projectoren/beamers en schermen.

Het karaktervolle pand beschikt tevens over 18 gezellige kamers met eigen badkamer. In totaal kunnen er maximaal 40 personen overnachten.

Dit stukje paradijs kan het best worden omschreven als eigentijds en authentiek en biedt een unieke ervaring midden in de natuur
meer