De toppers Liège-Spa BusinessLand

Enkele grote MICE-troeven
 (MICE = Meeting - Incentive - Congress - Event) 

Het Congrespaleis van Luik. Een complex van drie verdiepingen en meer dan 20 moduleerbare zalen aan de oevers van de Maas. Het grootste auditorium biedt met gemak plaats aan duizend mensen. 
 
De hotelvoorzieningen in de provincie Luik hebben een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding, vooral in de ****-categorie. In Luik vindt u het 5-sterrenhotel Les Comtes de Méan, een van de enige twee vijfsterrenhotels van Wallonië. 

De twee prestigieuze kuuroorden Spa en Chaudfontaine beschikken elk over een hotel dat direct in verbinding staat met het wellness-centrum. Dankzij de aanwezige vergaderruimtes kunt u hier werk en ontspanning uitstekend combineren.
 
Het prachtige kader van de Ardennen van Spa leent zich perfect voor talloze georganiseerde outdooractiviteiten, onder leiding van professionele evenementenbureaus, zoals Weventures of Exploraid. De echte motor van de regio op het vlak van incentives, teambuilding en zakelijke evenementen is natuurlijk het Circuit van Francorchamps
 
Prestigieuze of ongewone locaties voor uw evenement, zoals het Casino van Spa, het operagebouw in Luik, de Abdij van Stavelot of de kastelen van Modave of Harzé. Een aanbod van Special Venues dat voortdurend wordt vernieuwd. 


Enkele ONGEWONE ideeën die u wellicht inspireren:

Les Mines Gourmandes, een culinair programma in de fascinerende wereld van de ondergrondse mijngangen van Blegny-Mijn (Unesco Werelderfgoed). 

Lost het mysterie op in GetOut! Luik. Samen met andere detectives zitten jullie opgesloten in een ruimte boordevol aanwijzingen, en jullie moeten de mysteries in minder dan 1 uur oplossen. Zal dat lukken?

Een ongewone teambuilding met DAFT in een echte opnamestudio waar internationaal bekende artiesten hun muziek opnemen.