Circuit van Spa-Francorchamps

 • 1ère position

  U zoekt een originele setting voor uw seminar? Dan bent u bij het Circuit van Spa-Francorchamps aan het juiste adres!

  Het circuit biedt de perfecte combinatie van een prachtige natuur, werk, ontspanning en een aangename sfeer. Welk evenement u ook organiseert, u proeft de unieke atmosfeer van dit legendarische

  Formule 1-circuit, het meest gewaardeerde circuit ter wereld! Comfortabele zalen, luxueuze vipboxen bij Eau Rouge, gepersonaliseerde ruimtes, en nog veel meer om de meest veeleisende bezoekers tevreden te stellen en zelfs te verrassen.

  Een greep uit de activiteiten: circuitdoop, rijschool, karting of een bezoek met gids achter de schermen (paddocks, pitlane, podium, speakercabine, enz.), dit alles in een adembenemende omgeving.

  Een legende binnen handbereik!

  SLUITEN
  De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
  Mijn Gegevens
  Mijn aanvraag
  Type evenement
  Accommodatie
  Activiteit
  Huur van de Zaal
  Andere gewenste prestatie(s)
  Beschikbaarheid voor contactopname
  Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
  Bevestig je verzoek aub :
  Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
  Personalia's
  Circuit van Spa-Francorchamps
  55 Route du Circuit
  4970
  Stavelot