Bestemming Liège-Spa BusinessLand

 
Kies de provincie Luik voor de organisatie van uw incentives, conferenties en seminars!


De bestemming voor zakelijk toerisme!

De provincie Luik ligt op het kruispunt van de belangrijke Europese snelwegen, wat zorgt voor een uitstekende bereikbaarheid. Daarnaast beschikt Luik over een TGV-station en een luchthaven in Bierset. Luik is dus een perfecte locatie voor de organisatie van internationale congressen en evenementen! De mogelijkheden zijn eindeloos. Ontdek ze snel!


Eindeloze mogelijkheden voor de organisatie van uw evenementen

Naast de uitstekende voorzieningen voor de organisatie van congressen, conferenties en beurzen, zijn er ook veel exclusieve locaties: de Special Venues. Een originele keuze voor uw seminar, meeting, evenement of incentive.


De provincie Luik beschikt over grote troeven die inspireren en verrassen

Voor het bedrijfsleven is de provincie Luik een favoriete bestemming met grote troeven, ongekende ontvangstmogelijkheden, kastelen en prestigieuze gebouwen, meer dan 190 hotels, 18 vakantiedorpen en meer dan 1000 accommodaties.


Luik en Spa, de boegbeelden van het zakelijk toerisme in de provincie Luik

De provincie Luik beschikt met de twee historische steden Luik en Spa over twee grote troeven voor de zakelijke toerist. Het is een aantrekkelijke regio met diverse gezichten: de bossen van de Ardennen, de boomgaarden van het plateau van Herve, het natuurpark Hoge Venen-Eifel, de thermale bronnen, de oevers van de Maas ... en natuurlijk de onmiskenbare gezellige Luikse sfeer.

Ontdek de twee bestemmingen die de motor zijn van het zakelijk toerisme, de regio's Luik en Spa: