Adrenaline Events

 • 1ère position

  Adrenaline Events staat voor

  • 100% succes

  Wij zijn al meer dan 18 jaar gespecialiseerd in de organisatie en begeleiding van professionele evenementen zoals teambuildingactiviteiten en seminars. Bij Adrenaline Events staat de kwaliteit van de dienstverlening en van het verstrekte materiaal centraal.

  • 100% flexibiliteit

  Organisatie van een evenement ‘op maat’ ongeacht de duur: voor enkele uren, een dag of meerdere dagen. U kunt kiezen uit bijzondere locaties om een speciale dimensie aan uw evenement te geven.

  • 100% resultaat

  Een professionele, dynamische en creatieve aanpak met proeven en interactieve spelen. Dit alles met veel humor, maar altijd in lijn met uw verwachtingen.

  Adrénaline Events biedt tal van activiteiten: kajakken, klimmen, MTB, abseilen, helikoptervluchten, droppings, steppen, 4x4, paardrijden, reptielen, reflectie, rafting, boogschieten, paintball, quad, karting, teamspelen, skiën, ontdekkingen, speleologie, parachutespringen, enz.

  De mogelijkheden zijn eindeloos voor een onvergetelijk moment in de Ardennen, uiteraard in alle veiligheid!

  SLUITEN
  De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
  Mijn Gegevens
  Mijn aanvraag
  Type evenement
  Accommodatie
  Activiteit
  Huur van de Zaal
  Andere gewenste prestatie(s)
  Beschikbaarheid voor contactopname
  Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
  Bevestig je verzoek aub :
  Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
  Personalia's
  Adrenaline Events
  4 Petit Coo
  4970
  Stavelot